ONDERWIJS
klaslokalen, zorgklassen, refters, turnzalen,...
BEDRIJVEN
kantoren, werfkeet, vergaderruimtes,...
OPENBARE DIENSTEN
bibliotheken, scholen, ziekenhuizen,...
JEUGD & SPORT
jeugd-en clubgebouwen, kleedkamers, kantine,...
VAKANTIE & RECREATIE
chaletbouw, bungalows, vakantiehuizen,...

Toepassingen

Hout is degelijk, duurzaam en bezit een onmiskenbare warme tijdloosheid. Een groot verschil met de kille en koele standaardcontainer, dat zal u zien en ook voelen aan uw budget. Onze modulaire gebouwen zijn een perfect alternatief voor de hoge huur of aankoopprijs van containers.

Hahbo biedt u bovendien de keuze uit onbeperkte afmetingen, materialen en afwerkingsmogelijkheden. De herbruikbare constructie wordt van de grond tot de nok volledig op u afgestemd.

Hahbo biedt duurzame ruimte aan voor een waaier aan toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van winkelruimtes over garages tot zelfs (nood)kerken. Maak uw keuze uit de volgende categorieën:

 

  • Onderwijs
    Klaslokalen, zorgklassen, refters, turnzalen, noodklassen, …

 

  • Bedrijven
    Modulaire kantoorgebouwen, werfketen, vergaderruimtes, …

 

 

  • Jeugd & Sport
    Jeugdcentra, scouting- en chirolokalen, clubgebouwen, kleedkamers, …

 

Ook voor tijdelijke houtbouw kan u bij Hahbo terecht. Heeft u dringend nood aan een klaslokaal, een kantoorgebouw of een werfkeet? De verplaatsbare prefab gebouwen van Hahbo dienen zich als tijdelijke oplossing aan.Wij rekenen een vaste kost aan voor het plaatsen en weghalen van het gebouw. Daarbij komt een maandelijkse huur voor de houtbouw.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.