Hahbo bouwt recreatieruimte voor Airzone in Kontich

Airzone in Kontich startte onlangs met een uniek recreatieconcept. Bedrijfsevent, teambuilding, familiefeest, vrijgezellenparty, kinderfeestje? Voor elke gelegenheid zijn de reuze luchtkussens van Airzone een heerlijke belevenis! Voor, tijdens of na de inspanning kan je in de nagelnieuwe Hahbo LLEXX cafetaria genieten van drinks en snacks.  

Gavin van Airzone: ‘Airzone is een uniek concept in België . Hiervoor waren we op zoek naar een gebouw met een unieke look maar met een korte oplevertijd. LLEXX is voor ons de ideale match!’   

airzone kontich plezier vermaak hahbo llexx houtbouw metaal constructie modular

Hahbo heeft met zijn innoverende LLEXX concept op zeer korte termijn een duurzame, ecologische en trendy houtbouw geplaatst met de perfecte uitstraling voor de Airzone activiteiten. De strakke belijning van het modulaire gebouw, het grote, overdekte terras, de waterpartij en de beach harmoniëren uitstekend met de toffe moderne activiteitenzone op de felgroene grasmat.

airzone kontich fun activiteit frisomat hahbo llexx houtconstructie modulair gebouw kantine

De samenwerking van Airzone en Hahbo verliep flexibel én vlekkeloos. De vrijheid die de klant wou om het gebouw naar zijn eigen wensen in te delen, af te werken en in te richten kon gemakkelijk passen in de modulaire opbouw eigen aan het LLEXX concept.

Bent u ook geïnteresseerd in het modulaire, volledig EPB conforme houtbouwsysteem van de Hahbo LLEXXContacteer ons dan nu vrijblijvend voor meer info.

Een feestje in zicht? Waarom deze keer geen Airzone attractie? Surf naar www.airzone.be