Windsurfchalet voor Bloso-centrum Hazewinkel.

Hahbo maakt lessen voor  zeilen, windsurfen, kajakken, enz. toegankelijk

Het Bloso-centrum Hazewinkel in Willebroek heeft met zijn watersportbaan internationale faam verworven voor de kajak-en roeisport. Vele nationale en internationale ploegen vinden hier hun ideale trainingsplaats. De infrastructuur kon dan ook niet achter blijven. Hahbo bouwde daarom vlak naast het meer een gloednieuwe houten sportchalet waar gediplomeerde lesgevers theorie- en praktijklessen geven in roeien, kajak, zeilen en windsurfen. Regelmatig worden er aan de vijver ook sportkampen en sportklassen georganiseerd.

Aline Vissers, leerkracht sportstage: “Onze school koos dit jaar voor een windsurfstage. Doordat de chalet zo vlak bij het meer gelegen is, gaan de lessen erg vlot. Onze leerlingen krijgen eerst theorieles in één van de leslokalen om het surfen op papier alvast onder de knie te krijgen. Daarna is er voldoende omkleedruimte voorzien zodat ze snel hun wetsuits kunnen aantrekken om vervolgens de grote vijver te betreden.”

Het Hahbo gebouw biedt onderdak aan 2 leslokalen, een sanitair blok en 2 kleedkamers met doucheruimtes. De houten sportchalet werd gerealiseerd met gebruik van natuurlijke kleuren. Daardoor past het gebouw perfect binnen de natuurlijke en sportieve context van Bloso.

  

 

  • Opdracht: maart
  • Aanvang van de werken: mei
  • Ingebruikneming: september
  • Afmeting: 8 m x 38 m

Klik hier voor het plan.

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte voor uw houten sportlokaal.