Sumo in de tennispraktijk: game, set, match.

Vernieuwd clubgebouw voor tennisvereniging De Berk

Tennis is meer dan sport alleen. Het gezellige clubgevoel achteraf hoort er meer dan ooit bij. Daarom zagen de leden van tennisvereniging De Berk in Berkhout, hun oude en versleten clublokaal graag vernieuwd. Het tennisbestuur richtte daarom een speciale ‘bouwploeg’ op met de opdracht om een nieuw clublokaal te bouwen.

De eisen voor een potentiële aannemer waren snel duidelijk: een relatief onderhoudsvrij en degelijk gebouw met een specifieke indeling van elke ruimte en dit alles binnen een vastgelegde budget. Hahbo blijkt daarom al gauw de ideale bouwpartner voor de tennisvereniging.

Alex EntiusAlex Entius, lid van de ‘bouwploeg’: “De flexibiliteit van het prefab bouwsysteem en de vlotte onderhandelingen maakten de keuze gemakkelijk. Ook voor de definitieve tekeningen, de zoektocht naar onderaannemers en de afwerking van het gebouw voldeed Hahbo ruimschoots aan onze hoge verwachtingen. De relatief korte bouwperiode deed ons tenslotte kiezen voor Hahbo.”

De leden van tennisvereniging De Berk genieten nu volop van hun nieuwe, gezellige clublokaal. Dankzij de budgetvriendelijke en snelle aanpak, had de club zelfs nog budget over om ook haar park en domein een opfrisbeurt te geven.

 

  • Hoofdgebouw SUMO: 9m x 25m x 2,75m
  • Zijgebouwen SUMO: 9m x 4m x 2,75m

 

  • Opdracht: 10 september
  • Aanvang van de werken: 12 oktober
  • Ingebruikneming: start tennisseizoen

Klik hier voor het grondplan.

Ook een tennislokaal nodig? Contacteer ons.