Eco tentoonstellingsruimte voor Hedwige-Prosper Polder.

Intertij laat tijdelijke tentoonstellingsruimte door Hahbo bouwen.

De Antwerpe Hewige-Prosperpolder wordt de komende jaren ingericht als intergetijdengebied. Dit grootschalige project maakt veel emoties los bij de lokale bevolking en om het publiek zoveel mogelijk te informeren, stelde de vereniging Intertij een infotentoonstelling op. Daar wordt er zolang de werken aan de gang zijn, meer tekst en uitleg over het natuurgebied gegeven.

Hedwige-Prosper Project: “Dankzij de vermenging van zoet water met zeewater ontstaan er unieke kansen voor de natuur.  Ons Hedwige-Prosperproject is nodig om de Schelde uit te laten groeien tot een waardevol natuurgebied. We willen de mensen hier dan ook zo goed mogelijk over informeren tijdens de duur van de werken. Omdat de tentoonstellingruimte een tijdelijke constructie is en het gebouw bovendien moet passen in een natuurlijke, ecologische omgeving, was de keuze voor Hahbo snel gemaakt.

Het Hedwige-Prosper Project kadert in het grotere Sigma-plan. Het Hahbo infopaviljoen in de Hertog Prosperstraat in Beveren, geeft hierover meer uitleg. Het gebouw leent zich perfect voor presentaties, projectfilm, enz. Meer info op www.hedwigeprosper.be  of www.sigmaplan.be .

 

  • Opdracht: augustus
  • Start werken: half september
  • Ingebruikneming: november
  • Afmetingen: 9 m x 39 m

Klik hier voor het plan.

Ook een tentoonstellingsruimte bouwen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.