Klant Rodanar kiest voor houtbouw

Vorig jaar ontwikkelde HAHBO het nieuwe gebouwtype LLEXX. Een ideaal concept voor klaslokalen en kantoorgebouwen.

Ondertussen werd er voor het eerst een volledig afgewerkt kantoorgebouw in het LLEXX-systeem opgeleverd. De klant Rodanar, producent van houten paletten, kocht eerder al een HAHBO gebouw. Door uitbreiding van het bedrijf, kwam er de nood aan extra kantoren. Rodanar was meteen gewonnen voor het nieuwe LLEXX type.

Rodanar: “We kiezen zeer bewust voor houtbouw. Aangezien ons nieuwe kantoorgebouw vooraan het bedrijventerrein ligt, is het ons uithangbord naar de klanten toe. Het strakke design van LLEXX was dan ook een grote troef!”

Het kantoorgebouw voor Rodanar, bestaat uit modules die voorontwikkeld zijn in de HAHBO fabriek. Daardoor kon het gebouw razendsnel gemonteerd en afgewerkt worden. De totale bouwtijd bedroeg slechts 2 maanden. De structuur zelf stond al recht in minder dan 3 weken. Dankzij de goede samenwerking met de binnenhuisaanneming, werd ook het interieur razendsnel in orde gebracht.

Rodanar: “Met  LLEXX hebben we verschillende mogelijkheden om ons kantoor te personaliseren. De duurzaamheid en de flexibiliteit van het prefab-systeem deed ons uiteindelijk voor deze kantoorgebouwen kiezen.”

Afmetingen kantoorgebouw:

  • Breedte: 8 m
  • Lengte: 32 m
  • Luifel aan inkom: 8 m x 4 m