Designer Axel Enthoven ontwerpt type LLEXX.

Niemand minder dan gerenommeerd Belgisch designer Axel Enthoven, tekende het ontwerp van HAHBO's nieuwe type: LLEXX. LLEXX staat voor eco-design, wat perfect aansluit bij de waarden van de ontwerper. LLEXX is een type gebouw dat in het bijzonder een ecologisch verantwoord alternatief wil bieden voor de 'klascontainers' en het nijpend scholen- en klassentekort aan te pakken.

Design en ecologie gaan hier hand in hand. Een LLEXX gebouw is op een esthetische industriële manier ontworpen en voldoet tevens aan alle ecologische regelgeving. Het type is uitermate geschikt voor schoolgebouwen, klaslokalen of kantoren.

Axel Enthoven HAHBO LLEXX

Axel Enthoven: "We hebben de nieuwe tijdloosheid nagestreefd met dit type LLEXX. Dat deden we door een puristisch design voor te stellen uit nobele materialen. HAHBO LLEXX is systeembouw met stijl en duurzaamheid".

 

Enthoven werkte graag samen met HAHBO. "De combinatie van Enthoven Associates en HAHBO staat garant voor functionaliteit, tijdloosheid en verantwoorde vormgeving maar vooral voor duurzaamheid", aldus Enthoven.

Door hun ervaring in het ontwerpen van producten met een lange levensduur, zoals tram- en metrostellen, treinen en bussen, streeft Enthoven Associates steeds naar producten die de smaak van de tijd overleven.