Volledig uitgerust kantoorgebouw voor groeiend bedrijf.

Hahbo levert gebruiksklaar bedrijfsgebouw af.

Ondernemingen groeien en de infrastructuur moet dus mee groeien. Inter-Loods, een bouwbedrijf te Sint-Job-in-‘t-Goor, is de laatste jaren erg uitgebreid met een toenemend aantal werknemers als gevolg.

Maarten Van WanzeeleMaarten Van Wanzeele: “We hadden nood aan een nieuwe infrastructuur om de groei van ons bedrijf kracht bij te zetten. We besloten dan ook om een gloednieuw én instapklaar kantoorgebouw neer te zetten. We hadden echter geen zin om met te veel verschillende partijen samen te werken. Hahbo bood ons meteen een totaalconcept aan inclusief de volledige binnenafwerking.”

De nieuwe houtbouw biedt onderdak aan bureaus en vergaderruimtes, maar ook een aparte refter voor de arbeiders en een technische ruimte. De prefab gebouwen van Hahbo werden op maat van Inter-Loods gemaakt en volledig naar hun wensen gepersonaliseerd.

Maarten Van Wanzeele: “Ons gebouw is volledig uitgerust. Zo kozen we voor aluminium goten, een volledig betegelde vloer en getint dubbel glas. De bureaus werden voorzien van bureelkasten, verlichting, centrale verwarming en alle sanitaire installaties.”

 

  • Start funderingswerken: eind februari
  • Oplevering houtbouw: eind maart
  • Ingebruikname gebouw (voorzien van alle installaties): juni
  • Afmeting: 7m x 18m

Bekijk hier het grondplan.

Ook nood aan een nieuw kantoorgebouw? Vraag een vrijblijvende offerte aan.