Over Hahbo

Hahbo, reeds 90 jaar actief in houtbouw, maakt deel uit van de Frisomat-groep. Deze bedrijvengroep heeft filialen in maar liefst 15 Europese landen alsook 2 in Afrika en 1 in Brazilië. Dat zorgt uiteraard voor een brede, ondersteunende basis.

Met eigen vestigingen in België (Wijnegem) en Nederland (Raamsdonksveer) en een verdeler in Frankrijk kan Hahbo flexibel inspelen op alle vragen van aannemers, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren.

Zowel de productie als de montage gebeuren volledig in eigen beheer. Onze prefab gebouwen worden vervaardigd in onze fabriek in Wijnegem, met moderne machines en veel oog voor detail. De montage van de gebouwen wordt door eigen Hahbo-personeel uitgevoerd. Een rasecht Belgisch kwaliteitsproduct!”

Hahbo biedt een totaalconcept aan van ontwerp tot montage. Vanaf het eerste idee staan wij ter beschikking van onze klant en dat blijven we doen tot het bouwproject er afgewerkt staat. Dankzij deze nauwe samenwerking is ons efficiënt, uniek en modern bouwsysteem uitermate geschikt voor zowel tijdelijke als permanente houten prefab constructies.

Het Hahbo-team staat met al zijn medewerkers, zowel in fabricage en montage, als ook op technisch, commercieel en administratief vlak, garant voor een eindproduct van topkwaliteit. 

Wij bespreken vrijblijvend samen uw project. Contacteer ons!