Een uniek concept

Allereerst is er de uitwisseling van informatie. Samen met u zitten we rond de tafel en luisteren aandachtig naar uw bouwplannen. Wij leggen onze klanten graag duidelijk uit wat Hahbo exact kan bieden.

Belangrijk voor ons is daarbij te weten komen wat uw wensen en behoeftes zijn zodat wij onze klanten verder kunnen helpen met het best mogelijke advies.

Een persoonlijk bezoek ter plaatse bij de klant of in onze kantoren in Wijnegem, Antwerpen, zorgt voor een goede start van een mogelijke samenwerking. Bij Hahbo geloven we sterk dat een persoonlijke benadering meer verhelderend werkt dan het plegen van een telefoontje.

Aan de hand van een eerste ruwe schets van de klant of een voorstel van Hahbo zelf, wordt er een globale prijsstelling opgemaakt om te komen tot een tekening die klaar is om aan de architect voor te leggen.

In samenspraak met de architect, die aangesteld wordt door de klant, kan de technische dienst van Hahbo de plannen voorbereiden. Het bouwdossier wordt dan aangevuld met de nodige technische specificaties zodat de klant vervolgens de bouwaanvraag kan indienen.

Meer weten over onze manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs.