Opgebouwd in 4 weken, ingericht naar eigen wens

Bij Hahbo beweren we altijd dat we onze gebouwen montageklaar leveren en snel en efficiënt opbouwen. Maar is de praktijk er wel naar? Wel, u ontdekt in het deze video, of leest hieronder de spoiler. 

 Unieke look, korte levertijd

Het sport- & vrijetijdpark Airzone in Kontich – een Hahbo LLEXX mét luifel – werd op welgeteld vier weken gemonteerd. En dat was cruciaal om het unieke recreatieconcept uit te kunnen bouwen. Airzone was immers op zoek naar een gebouw passend bij elke activiteit, gaande van een teambuilding tot een kinder- of familiefeest of een vrijgezellen. Gezien de korte oplevertijd die Hahbo kon garanderen, vond Airzone in LLEXX een perfect match. 

Vlekkeloze samenwerking 

Intussen is het park al een tijdje open. “We kijken niettemin terug op een vlekkeloze samenwerking,” zegt Directeur bij Hahbo Karl Debaene. “Met LLEXX tegemoet komen aan de wensen van Airzone, daar draaide het ons om. Snelheid was daarin belangrijk, maar bovenal moest het gebouw er staan. En wel met ruimte voor persoonlijke invulling.” De luifel met terras biedt, aansluitend op de cafetaria, het ingebouwde sanitair en enkele kleedkamers binnen, het perfecte overzicht over het sport- en recreatieterrein. “En net die combinatie brengt na de inspanning, ook de perfecte ontspanning,” weet Debaene.