Nieuw clubhuis voor Sint-Gabriël Oud Leerlingen Atletiekclub

SGOLA, Sint-Gabriël Oud Leerlingen Atletiekclub, in Boechout heeft al wat jaren op de teller. Al sinds 1951 verwelkomt de club iedereen die zich thuis voelt in atletiek met sportevenementen, competitievertier en kampioenschappen. Inzet gaat evenwel altijd boven prestatie. Ongeacht winst of verlies wordt in de cafetaria en kleedkamers van SGOLA na elke inspanning dus steevast nagekaart en verbroederd. 

Thuis in een nieuw clubhuis 

Na 67 jaren in het veld, waren echter nét die ruimtes aan vervanging toe. Als vaste klant sinds vele jaren twijfelde Sint-Gabriëlcollege niet om Hahbo op te bellen. Het nieuwe clubhuis werd een houtbouwoplossing op maat van de atletiekclub. Heren- & dameskleedkamers zijn toegankelijk via aparte ingangen. En in de cafetaria creëert de massief houten structuur instant huiselijke warmte. 

Waterzuiveringssysteem 

Gelegen in het park geniet SGOLA de ideale aansluiting op haar oefenterreinen. Voor Hahbo betekende dat evenwel dat het een waterzuiveringssysteem diende te installeren alvorens het gebouw te kunnen monteren. Riolering was op die plek immers niet voorhanden. Voor ons was het een extra spurtje dat we trokken in de realisatie van het project. Voor SGOLA was het echter het wezenlijke verschil tussen droom en werkelijkheid van een nieuw clubhuis.

Nieuw clubhuis voor SGOLA in Boechout

Nieuwe kleedkamers en cafetaria voor SGOLA

Cafetaria in modulair houtbouwsysteem