Het ISB-Congres; een leer-tweedaagse rond sport in Tour & Taxis Brussel, op 20 en 21 maart

Samen zijn wij sport. Met een meer uitnodigende tagline had het Vlaams Instituut voor sportbeheer en recreatiebeleid het ISB-Congres 2019 niet kunnen aankondigen. En dus tekenen we met Hahbo ook dit jaar opnieuw present. Op 20 en 21 maart 2019 is Tour & Taxis Brussel dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. 

Leer-tweedaagse rond sport 

Het ISB-Congres 2019 belooft een leer-tweedaagse rond sportstimulering, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en alle lokale en maatschappelijke uitdagingen rond sport. Als kenniscentrum zet ISB met dat aanbod praktijkgerichte expertise opnieuw de puntjes op de i. Met een netwerk van ambtenaren actief in en betrokken bij gemeentelijk en provinciaal sportbeleid, sport- en vrijetijdsdiensten, schepenen en verantwoordelijken van sportinfrastructuren, zwembaden en recreatiecentra brengt het bovendien opnieuw de juiste mensen samen. 

Netwerken met toeleveranciers 

Een vijftigtal toeleveranciers van de sportsector stelt zich tijdens de netwerkmomenten op het ISB-congres kandidaat tot een goed gesprek en een potentiële samenwerking. Gespecialiseerd in de bouw van sportinfrastructuur willen we in dat rijtje niet ontbreken. Sport is een beleving, en in de kleedkamers leeft de actie van de sport verder. En juist daar dragen we bij aan de behoeften van de klant. Of u nu zoekt naar kleedkamers, een kantine of een sport-, jeugd- of clubgebouw, bij Hahbo zit u goed voor het ontwerp, de productie en montage van elke sportfaciliteit. 

Meer weten? Tref ons tijdens het tijdens het ISB-Congres op onze stand. We ontmoeten u graag. 

HAHBO | UW PARTNER IN SPORTINFRASTRUCTUUR
ISB-CONGRES | 20 & 21/03, stand 46, Tour & Taxis Brussel
 Wij treffen u graag op het ISB-Congres; stand 46!