Hahbo is partner op OVAM Open bedrijvendag zondag 2 oktober

Sinds de lancering van het Hahbo LLEXX modulaire gebouw, werkt Hahbo nauw samen met OVAM. Het prefab gebouw kreeg ook een erkenning voor zijn doorgedreven ecologisch design en hoge graad van recycleerbaarheid en flexibileit. Hierdoor heeft Hahbo LLEXX zijn plaats verworven in een circulair economisch model.

Naar aanleiding van de Open bedrijvendag waaraan OVAM deelneemt, ontwikkelde Hahbo een nieuwigheid: de Hahbo LLEXX unit, een verplaatsbare module van 4x9m, volledig analoog aan een klassiek LLEXX gebouw opgebouwd, maar dan op een metalen onderstel, waardoor het gebouw voor kortere perioden kan ingezet worden, gaande van één dag tot enkele maanden. Evenementen en beurzen zijn hiervoor uitgelezen gelegenheden, maar de prefab module kan ook ingezet worden als tijdelijke kantoren met uitstraling en comfort.

Hahbo LLEXX unit OVAM

Ook de binnenafwerking en de technieken zijn identiek aan een standaard LLEXX gebouw, waardoor de module EPB conform is en beantwoordt aan de meest veeleisende toepassingen.

Hahbo LLEXX unit OVAM achterzijde

Ga voor een scoop en kom de module ontdekken op de Alesasite in Schoten op 2 oktober, tijdens de Open Bedrijven Dag van OVAM. Tal van activiteiten zullen er die dag te beleven zijn, neem alvast een kijkje op hun website! http://www.ovam.be/open-bedrijvendag-2016

Geïnteresseerd om de unit ook bij u in te zetten? Contacteer ons vrijblijvend om uw project te bekijken of spreek onze mensen ter plaatse aan op 2 oktober.

Hahbo LLEXX unit OVAM banner