Hahbo in het nieuw!

Hahbo vernieuwt! Houtbouw is in constante evolutie, daarom kon ook onze website niet blijven stilstaan. De vorige website, online sinds 2005 , was toe aan een grondige verfrissing. En omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden, stellen we meteen ook met de nodige trots onze nieuwe bedrijfsfilm voor.

De film werd gemaakt op het Bloso sportterrein te Willebroek waar Hahbo recent een houten windsurfchalet realiseerde. Het gebouw biedt onderdak aan 2 leslokalen, een sanitair blok en 2 kleedkamers met doucheruimten.

Samen met een compleet nieuwe website draagt deze film bij tot de manier waarop Hahbo zich profileert. Een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring in houtbouw, focus op een persoonlijke benadering en strenge kwaliteitseisen.

De nieuwe Hahbo website focust zich op de verschillende types die ons modulair houtbouw systeem kenmerkt. ALRO, SUMO en BOUWKEET worden dan ook uitvoerig toegelicht en gedocumenteerd. Daarnaast geeft deze site u een kijk op de talloze toepassingen van een Hahbo houtbouw. Bekijk onze gerealiseerde werken van over heel België of ontdek alles over het bedrijf zelf.

Wenst u nog meer info of een gratis offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren.