Hahbo bouwt bij voor palletfabrikant Rodanar

De samenwerking tussen Rodanar en Hahbo is uit het juiste hout gesneden. En dat is wel erg letterlijk te nemen. Een tiental jaar geleden koos de West-Vlaamse palletfabrikant voor het eerst voor houtbouw. En bijgevolg voor Hahbo als partner. Geen ander bouwmateriaal was meer geschikt om hun nieuwe kantoren te laten aansluiten op de eigen huisstijl. 

LLEXX als kantoren

Tevreden van die eerste samenwerking, deed Rodanar een paar jaar later opnieuw een beroep op Hahbo. Deze keer raakte de fabrikant overtuigd van ons nieuwste product: LLEXX – een duurzaam bouwconcept voor bedrijven. Het kantoor werd de nieuwe werkplek van de directie, heeft verschillende (open landschaps-)bureaus en ingebouwde keuken en toiletten

Ongestoord aanbouwen

Na 3 jaar snel en expansief te groeien werd echter ook die ruimte Rodanar te klein. Het besloot daarom opnieuw te investeren, zij het wel tegen de strikte voorwaarde ongestoord verder te kunnen werken tijdens de aanbouw van nieuwe kantoren. Zo gevraagd, zo gedaan. Pas in laatste instantie werd door middel van een luifel een inkomsas tussen beide gebouwen gecreëerd. Geluidshinder tijdens de werken bleef hierdoor tot een absoluut minimum beperkt.

Door de aanbouw is Rodanar vandaag enkele vergaderruimten rijker, en huist de financiële dienst in een nieuwe bedrijfsruimte. Bij Hahbo zijn we trots op de groei van onze partner. We hopen er dan ook nog lang deel van te mogen uitmaken!

LLEXX - kantoorruimte voor Rodanar

Bedrijfsruimte met kantoren en vergaderruimtes

LLEXX - duurzaam bouwconcept voor bedrijven

Open landschapsbureaus voor Rodanar