Bezoek ons op het ISB-Congres op 21 en 22 maart in het ICC Gent

ISB-Congres 2018

Als ISB-Master Partner staat eind maart standaard bij ons in de agenda geblokkeerd. Het ISB-Congres is immers ook voor Hahbo een ontmoetingsplaats om naar uit te kijken. Met deelnemers uit het lokale sportbeleid, en lezingen rond sportpromotie en -infrastructuur, vrije tijd en recreatie is het op 21 en 22 maart nergens anders interessanter netwerken dan hier. 

Sport verbindt! 

Met de verbindende kracht van sport als centraal thema reikt ISB ook dit jaar weer een boeiend gespreksonderwerp aan. Dat sport verenigt – daar zijn we bij Hahbo al langer van overtuigd. Immers in de kleedkamers en kantines leeft de actie van de sport verder. Of het nu voetballers, tennissers of basketballers betreft, sporters verdienen kwaliteitsvolle infrastructuur waar functionaliteit en esthetiek in design centraal staan. Als partner in sportinfrastructuur gaan we sowieso prat op die garantie. 

We ontmoeten u tijdens het ISB-Congres graag op onze stand. Voor een eerste babbel als verkennend gesprek, of voor een woordje advies bij uw toekomstig project. Heeft u al concrete plannen? Dan komen wij daar graag met een extraatje in tegemoet. Ontdek op onze stand wat we voor u en uw club in petto hebben. Tot dan! 

HAHBO | UW PARTNER IN SPORTINFRASTRUCTUUR
ISB-CONGRES | 21 & 22/03, stand 56, ICC Gent