Bezoek ons op 22 & 23 maart op het ISB-Congres

22 & 23 maart - ISB Congres Kortrijk Xpo
Het jaarlijkse ISB-Congres staat gekend als dé ontmoetingsplaats voor iedereen in het lokale sportbeleid. “En dus is het ook de plek waar wij op 22 en 23 maart logischerwijs vertoeven,” zegt Managing Director van Hahbo, Philippe Wauters.

Hahbo is van oudsher thuis in de markt van de sportinfrastructuur. “Als houtbouwer zijn we specialist in het afleveren van het perfecte visitekaartje voor verenigingen allerlei,” weet Wauters. “Immers, in de clublokalen, kleedkamers en cafetaria’s leeft de actie van de sport verder. En daar spelen we met ons bouwconcept gretig op in. Onze gebouwen voelen warm aan, én zijn tegelijkertijd duurzaam en flexibel.”

Hahbo - uw partner in sportinfrastructuur

Praktijktafel ‘Innovatie en sportinfrastructuur’

Maar daar houdt het niet op. Sportinfrastructuur moet ook aansluiting vinden op de laatste nieuwigheden. “Dat we ook op dat vlak mee zijn met de les tonen we op 23 maart met een case study tijdens de praktijktafel ‘Innovatie en sportinfrastructuur’ op het ISB Congres,” zegt Wauters. “We lichten er met plezier een project toe dat we recent toegewezen kregen. In Gent breiden we namelijk het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx uit met hoogstaande modulaire kleedkamers & douches. Een project om trots op te zijn.”

“Daarnaast blijven we uiteraard beschikbaar voor iedereen die ideeën wil opdoen, of een bouwproject wil bespreken. Spring simpelweg even binnen op onze stand voor meer info.”

HAHBO – UW PARTNER IN SPORTINFRASTRUCTUUR
ISB-CONGRES – 22 & 23/03, Hal 6, stand 46, Kortrijk Xpo

PRAKTIJKTAFEL ‘INNOVATIE IN SPORTINFRASTRUCTUUR’
23/03 – 14u15-15u15