4 nieuwe klaslokalen voor De Brug in Sint-Job

Bij De Brug in Sint-Job kan terug opgelucht adem worden gehaald. De opening van 4 nieuwe klaslokalen maakte er definitief komaf met een prangend plaatstekort. Waarnemend directeur van De Brug Karen Vandereyken is blij dat – door de lokalen van Hahbo – elke klas in plaats van 30 leerlingen terug een groep van 20 telt. Het is een ware verademing voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar. 

Kwaliteit 

De kwaliteit van het onderwijs in De Brug is opnieuw verzekerd. De nieuwe klassen garanderen dat elk kind terug de aandacht en begeleiding krijgt die het nodig heeft, bevestigt ook de burgemeester van Sint-Job Luc Aerts. Op de officiële opening van de lokalen bewierookte hij naast de goede werking van de schoolploeg, dan ook de degelijke accommodatie van Hahbo

Groeien 

Doordat de klasgroepen vandaag niet langer te groot zijn, kunnen we terug prat gaan op onderwijs op maat van elk kind treedt directrice Griet Rousseau bij. Bij Hahbo hopen we dan ook dat onze lokalen de leerkrachten en leerlingen van De Brug sterken in hun pedagogisch traject. De ruimte om te groeien is er nu alvast terug, besluit Rousseau.

Nieuwe klassen voor De Brug in Sint-Job

Nieuwe klassen voor De Brug in Sint-Job