Houten containerklassen op maat

Leerlingen verdienen een goed onderdak in een natuurlijke omgeving waar ze volop kunnen leren, groeien en spelen. Daarbij zijn duurzame scholen en klassen een absolute must. Spijtig genoeg kent ons land hier al enkele jaren een groot tekort.

Hahbo wil met zijn nieuwe concept in systeembouw een oplossing bieden. Zo kiezen we bewust niet voor stalen containers, maar voor ecologische en geïsoleerde gebouwen in hout.

Houtbouw containerklassen inspireren kinderen, zorgen voor een aangename lesomgeving en maken het leven op de schoolbanken een stuk aangenamer. Inspraak van de klant is bovendien een heel belangrijk aspect voor Hahbo. Samen met de school creëren we een ontwerp op maat van de kleuters én juffen.

 Eologische, permanente klascontainers

Het streven naar de beste kwaliteit mét veel precisie, voldoen aan de vele bouwvoorschriften alsook de personalisatie van een module, belemmeren ons niet om in een snel tempo een nieuw schoolgebouw te realiseren.

Leerlingen horen niet in een kille containerklas te zitten. Kies daarom voor houtbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Bekijk onze onderwijs referenties..