ONDERWIJS
klaslokalen, zorgklassen, refters, turnzalen,...
BEDRIJVEN
kantoren, werfkeet, vergaderruimtes,...
OPENBARE DIENSTEN
bibliotheken, scholen, ziekenhuizen,...
JEUGD & SPORT
jeugd-en clubgebouwen, kleedkamers, kantine,...
VAKANTIE & RECREATIE
chaletbouw, bungalows, vakantiehuizen,...

Modulaire houtbouw

Hahbo bouwt modulaire gebouwen in hout. Onze concepten combineren de snelheid en flexibiliteit van een prefab bouwsysteem, met de duurzaamheid en kwaliteit van een ecologisch design. Of u nu zoekt naar een tijdelijke of permanente ruimte, bij Habho ligt uw oplossing binnen handbereik. 

Wij ontwerpen en produceren uw gebouw met behulp van modulaire elementen met standaardafmetingen. Dat alles gebeurt volledig in eigen beheer op onze site in Wijnegem. Ter plaatse monteren we uw gebouw met onze eigen ervaren teams. 

Waarom u wint bij modulair bouwen 

Onze constructies zijn tegelijkertijd snel te produceren, compact te transporteren en eenvoudig te monteren. Bovendien is uw gebouw nadien op locatie ook makkelijk te demonteren en kan de structuur moeiteloos verplaatst worden naar waar ook uw business uitbreidt.  

Ons modulaire houtbouwconcept voldoet aan de strengste normen binnen uw sector. Het gebruik van kwaliteitsvol hout is onze garantie voor uw project. Onze concepten zijn ingenieus geventileerd, uitstekend geïsoleerd en hebben in het bijzonder aandacht voor een natuurlijke lichtinval. Daarenboven is uw gebouw laag energetisch in verbruik en volledig recyclebaar. U krijgt dus te allen tijde duurzaam Belgisch design afgeleverd. 

U vertrouwt op onze houtbouwexpertise 

In onze gebouwen beschikt u over alle gebruiksgemak en comfort. Ze werden immers ontworpen met oog voor detail en ruimte voor persoonlijke invulling. Onze EPB-conforme concepten lenen zich bovenal voor de sectoren onderwijs, bedrijven, openbare diensten, jeugd & sport en vakantie & recreatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, onze oplossingen tijdelijk of permanent – geheel naar uw wens. 

Of u nu zoekt naar klaslokalen, een kantorenruimte, clubhuis of vakantieverblijf, bij Hahbo begeleiden we uw project met het juiste advies. U rekent op onze expertise als expert houtbouwer, actief in België sinds 1994. 

Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren.
Wij worden graag uw vertrouwde bouwpartner.

Laatste nieuws